Mattes Bröd i Ockelbo AB

Produkter

  • Farfar Vernons Klassiska Limpa (600g)

    Art.nr: 610 Farfar Vernons Klassiska Limpa

    Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, RÅGMJÖL, sirap, FINT RÅGMJÖL, margarin (vegetabilisk olja (palm, raps), vatten,emulgeringsmedel (E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), A och D vitaminer), VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E472e), jäst och salt.

  • Grande (600g)

    Art.nr: 607 Grande

    Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, RÅGSURDEG, havssalt och jäst. Degen har vilat i 2-dygn.

  • Lantbröd från Ockelbo (600g)

    Art.nr: 611 Lantbröd från Ockelbo

    Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, RÅGSURDEG, rapsolja, KORNMALT, solroslecetin, havssalt, jäst, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra Dekor: DURUMVETE

  • Lingon Tranbär (600g)

    Art.nr: 607 Lingon Tranbär

    Ingredienser: Vatten, vetemjöl, surdeg egen av råg, rågmjöl, rågkärnor, lingon, svart sirap, havssalt, tranbär, olivolja och jäst. Degen har vilat i 2-dygn.

  • Prinsbröd (500g)

    Art.nr: 617 Prinsbröd

    Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, RÅGMJÖL (6,8%) RÅGSURDEG VETEKLI, MALTMJÖL AV VETE, solroskärnor, linfrö, rotselleri, VETEGLUTEN, HAVREGRYN, palsternacka, morötter, honung, jäst och salt.

  • Stenugnsbakad Ankarstock (600g)

    Art.nr: 607 Stenugnsbakad Ankarstock

    Ingredienser: Vatten, vetemjöl, rågmjöl, skållning av råg, egen surdeg av råg, sirap, rapsolja, havssalt, jäst, kummin och emulgeringsmedel E472(askorbinsyra)

  • Surdegsbröd Levain (600g)

    Art.nr: 608 Surdegsbröd Levain

    Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, LEVAIN SUR (surdeg av VETE), havssalt och jäst